Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] W co dawać kasę

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam tych trzech ludków bo grałem w sf game przed tym czymś, ale wydaje mi się że we własnego bohatera ponieważ nimi nie walczysz w arenie itp.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Ci pomocnicy są bardzo przydatni w lochach w wieży. Ja polecam zainwestować złoto w ich levelowanie, ale przedmiotów (przynajmniej póki co) nie kupuj w sklepie, tylko zdobywaj z misji i wrzucaj je do kibla :D

Jeśli pomogłem - mile widziane '+' i 5 ;]

Mashi™

Opublikowano

Najpierw lvluj swoje konto do około 200 lvla, później jeżeli będziesz uważał, że postać na daną chwilę jest okej dodawaj w maga i zwiadowce, później w wojownika ;P Ja wybrałem taką kolejność i nie żałuję! :P

Ps.212 lvl up! cyrk grozy 10/10 zakończony :D

Opublikowano

Jak wyzej. Najpierw wal w staty swoje, gdy wbijesz 200 lvl ulepszaj pomocników. :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Pasjonat
Opublikowano

Ja zrobiłem tak - wymaxowałem swoją postać i na maxa postacie w wierzy. Najpierw bij w swoją postać :)

nie da sie "wymaxować" swojej postaci ;) cały czas sie ją rozwija bez ograniczeń moze podasz nick zobaczymy hmm....?

Opublikowano

Pomocnników opłaca sie ulepszać jak masz na nich eq preferowane tzn . Dla zwiadowcy Wszystko z Zręcznością i 2 - 3 itemy z Wytrzymką ( ale to jak kto uważa ) i tak dalej .. To rozwijasz ich do poziomu 170 około i możesz zaczynać przygodę z wierzą ( Ale jak koledzy powiedzieli z góry to najlepiej jest mieć 200 lvl w góre i dosyć dobre staty bo inaczej nie opłaca się w nich ładować bo to bez sęsu ) Ty musisz być zawsze od nich o 50 % lepszy bo inaczej nie wyjdzie Ci wierza .. Enjoy . Mam nadzieje ze pomogliśmy : ))

1359788419-U703653.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...